TEASER : Doorgift Kahwin - emilinda

Wednesday, July 16, 2014

TEASER : Doorgift Kahwin



Dalam kesibukan kerja dan kesibukan preparation untuk raya , aku jugak sedang sibuk dengan projek kahwin ni . Banyak lagi tak setel . Pasal doorgift ni , ini baru sikit . Kata pun teaser . later lepas dah habis majlis semua , aku akan buat satu entry pasal doorgift segala bagai ni . For now memang kesuntukan masa sangat . 

Kerja ofis melambak [ kerja sendiri + kerja orang lain lambakkan kat kita ]
Preparation raya [ baju , kasut , duit raya bla bla bla ]
Kerja kahwin [ doorgift + hantaran ]
Order dari customer [ Pretzel + Ephyra + Customized hand painted bag ]

Rasanya aku dah cukup busy sangat sekarang . masa tak pernah cukup . 



Oh ya , pasal kerja kahwin ni . . . jangan salah faham . Ini bukan wedding aku . tapi wedding abang aku . Orang lain yang nak kawen , aku yang terlebih excited siap volunteer nak incharge pasal doorgift & hantaran . pastu mula la tak cukup tangan . 



Till then , babai readers . 

2 comments:

  1. http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/08/3rd-giveaway-pinafore-skirt.html


    jom join. hadiah menarik menanti!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment/feedback here.