paid review,

Harum Malam, minuman tambahan untuk kaum hawa.

September 12, 2016 emi 3 Comments


Korang tahu tak tentang produk Harum Malam? Tahu tak apa fungsi dan siapa yang patut amalkan produk Harum Malam ni? Sejujurnya aku selalu je dengar tentang produk Harum Malam ni. Kira nama Harum Malam ni selalu disebut orang. Tapi aku tak pernah nak ambik kisah pun sebab mind set aku fikir bahawawsanya produk Harum Malam ni merupakan produk untuk wanita yang dah berkahwin. So aku fikir takde keperluannya untuk gegadis macam aku ni nak ambil supplement macam tu. Sehinggalah baru-baru ni aku diminta untuk mencuba produk ni bagi tujuan review di blog. Pada awalnya i was like "Err, boleh ke? Bukan produk ni untuk orang dah kahwin ke?". Then aku siap tanya kawan aku, tapi dia pun tak pasti. So aku buat some study about this product dekat google. Rupa-rupanya produk Harum Malam ni bukanlah untuk golongan yang dah berkahwin sahaja. Kebaikan dia banyak, juga sesuai diambil oleh wanita yang belum berkahwin. Kiranya Harum Malam ni merupakan minuman tambahan untuk kesihatan para wanita. Jangan tahu nak jaga kecantikan luaran sahaja, dalaman juga perlu dijaga dari awal lagi. For kesihatan jangka masa panjang orang kata.


Harum Malam merupakan supplement dalaman yang mewangikan tubuh sepanjang masa. Ia membantu menyihatkan dan mencegah bau badan, dismaping mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga  dan menambahkan stamina untuk aktiviti harian. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba lain seperti sireh, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, strawberi, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica dan senna yang dapat mengatasi bau kurang enak dari tubuh. Harum malam sememangnya produk yang harus diambil oleh semua wanita zaman kini. For your information, produk Harum Malam ni dah lebih 7 tahun dalam pasaran.


Golongan yang sesuai mengamalkan pengambilan Harum Malam :
  • Wanita yang sudah berkahwin
  • Wanita yang belum berkahwin
  • Wanita yang sedang berpantang
  • Ibu yang menyusukan anak
  • Wanita yang berusia 50 dan ke atas
Note : Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil Harum Malam.

Antara kelebihan mengamalkan produk Harum Malam :
  • Meredakan panas badan
  • Menegangkan payudara
  • Merapatkan semula rahim dan pangkal rahim
  • Menaikkan seri wajah
  • Menyihatkan dan menyegarkan tubuh badan
  • Menghilangkan bau yang berbau dan juga gatal-gatal di kawasan vagina
  • Menyihatkan rahim
  • Mengatasi masalah keputihan yang berlebihan serta berbau
  • Mengatasi masalah vagina yang kering
  • Menambahkan keharmonian antara suami dan isteri
  • Membantu mengurangkan tekanan
  • Meningkatkan sistem ketahanan badan dan juga hormon

Cara pengambilan :
Pagi : 1 sudu sebelum sarapan
Malam : 1 sudu sebelum tidur


For those yang nak tahu lebih lanjut tentang produk Harum Malam ni, boleh tengok testimoni dekat website / facebook / instagram :


Millennial Gen Sdn Bhd 
Facebook : (Kelab Ibu Cantik - Millennial Gen) 

3 comments: