Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2016

Harum Malam, minuman tambahan untuk kaum hawa.

Korang tahu tak tentang produk Harum Malam? Tahu tak apa fungsi dan siapa yang patut amalkan produk Harum Malam ni? Sejujurnya aku selalu je dengar tentang produk Harum Malam ni. Kira nama Harum Malam ni selalu disebut orang. Tapi aku tak pernah nak ambik kisah pun sebab mind set aku fikir bahawawsanya produk Harum Malam ni merupakan produk untuk wanita yang dah berkahwin. So aku fikir takde keperluannya untuk gegadis macam aku ni nak ambil supplement macam tu. Sehinggalah baru-baru ni aku diminta untuk mencuba produk ni bagi tujuan review di blog. Pada awalnya i was like "Err, boleh ke? Bukan produk ni untuk orang dah kahwin ke?". Then aku siap tanya kawan aku, tapi dia pun tak pasti. So aku buat some study about this product dekat google. Rupa-rupanya produk Harum Malam ni bukanlah untuk golongan yang dah berkahwin sahaja. Kebaikan dia banyak, juga sesuai diambil oleh wanita yang belum berkahwin. Kiranya Harum Malam ni merupakan minuman tambahan untuk kesihatan para wanit…