Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2016

Kekal Segar dengan Dashing ADVENTURER 2.0

Dashing sememangnya sangat sinonim dalam kalangan kaum lelaki kat Malaysia ni. Boleh dikatakan antara brand yang menjadi pilihan kebanyakan lelaki. Trusted brand la. Walaupun aku belum bersuami lagi, tapi abang-abang & adik-adik aku memang pengguna Dashing. Orang lelaki ni secara semulajadinya jenis yang agak lasak, so kuat berpeluh. Kalau tak pakai deodorant, memang kepam la jawabnya. Lelaki zaman sekarang ni mostly dah sedar kepentingan menjaga penampilan diri. Dengan penampilan yang baik dan terjaga, baru la lebih confident nak melalui kehidupan. Kalau kat kampung, perfume aku selalu kena kebas dengan adik aku kalau perfume dia habis. Perfume perempuan pun dia bantai aje. Sakit hati pulak kita, hahah. Tapi tu dulu la. Sekarang ni dia pun dah makin besar panjang, so takde dah nak curi-curi pakai perfume perempuan. Dah reti beza sikit, lol.


Baru-baru ni, Dashing melancarkan kembali rangkaian Dashing ADVENTURER yang terdiri daripada EDT, Deodorant Semburan dan juga Roll-On Deodor…