Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2016

Hasil penggunaan Realash Eyelash Enhancer dan Brow Definer.

Ingat lagi tak haritu aku ada cerita tentang dua produk untuk penjagaan bulu mata dan kening? Boleh refer entry ni - Realash, harapan baru untuk si bulu mata pendek. Aku ada janji nak share pengalaman aku sendiri setelah sebulan menggunakan produk dari Realash ni. Tapi dah terlajak lebih dari sebulan baru nak share. Maaflah, a bit busy lately ni. Sejujurnya aku paling excited dengan produk Realash Eyelash Enhancer sebab bulu mata aku ni memang pendek dan sekali pandang macam takde bulu mata pun. Kalau boleh panjangkan bulu mata yang pendek ni, siapa yang tak nak kan? Haruslah mahu. As for the Realash Brow Conditioner pulak, aku takde la rasa excited sangat macam Realash Eyelash Enhancer tu. Kenapa? Sebab bagi aku, condition kening aku ni takde la teruk sangat lol. Kening aku bukan jenis lebat dan tebal, and secara personalnya aku selesa dengan kening aku yang sekarang. Aku guna jugak la Realash Brow Conditioner tu, tapi tak guna setiap hari pun. Guna just untuk percantikkan struktur …