Thursday, July 3, 2014

Keluhan.



Aku tak tahu kenapa malam ni aku rasa tahap kesabaran aku dah tak mampu aku pujuk - pujuk lagi . Aku rasa nak maki orang . Aku rasa nak nangis . Aku rasa nak jerit . Argghhhhhhhhh tension la berurusan dengan manusia ni . Aku suka kerja kat situ , suka kerja dengan bos - bos aku tu . Tapi aku tak suka nak berdepan dengan client yang banyak songeh yang cerewet tahap nak arwah , yang semua benda nak ikut kepala dia semata . Kau ingat kau tu sape . Semua benda nak ikut kepala kau je , semua nak kasi senang keje kau je . Ewahhh , kau bayar aku gaji ke nak buat semua tu . No wonder la selama keje situ macam - macam makian aku dengar dari mulut bos . Rupanya macam ni perangai dan sikap client . Ya Allah , tak suka nya aku nak berurusan dengan orang macam ni . Seriously hilang mood aku malam ni . 


Bye . Aku dah takde mood nak buat pape . Put all the blame to fussy client , Encik J . 

2 bLOggEr cUmiL:

Mama Safiy Arfan said...

sbr ye dear..nk wt cmne,kat mn2 pon msti ad yg mcm tu....

Ahmad Zaki said...

Kita boss pula tak ok. =(

ZH Blogger