Thursday, July 3, 2014

Tak produktif.

Ramadhan kali ni, aku rasakan life cycle aku sangat tak productive. Kerja aku jadi menimbun-nimbun tak siap. Quality kerja merosot (cheewah macam la selama ni bagus sangat kan). Yela, masuk office macam biasa pukul 9. Selalunya lepas Zohor baru dapat task-task baru sebab bos-bos selalunya masuk keje lepas Zohor. Pastu pukul 4.30 dah gegas-gegas nak balik. Bape jam la sangat masa untuk buat keje . Itu pun aku dah minimize kan sangat buat benda tak berfaedah lain . Online pun tak sempat . Sampai rumah dah penat - penat  , prepare untuk break fasting . Kalau akak aku yang masak , of course aku yg kena layan si kecik Qaseh Izz Zara . Malamnya pukul 10 aku dah tak mampu celik mata dah . Takdenya nak stay up siapkan keje macam selalu . Bulan puasa ni memang cepat mengantuk . Huaaaaa . . . Nampaknya aku kena buat sesuatu untuk adjust waktu aku .

0 bLOggEr cUmiL: