Weekend spent wisely. - emilinda

Sunday, May 25, 2014

Weekend spent wisely.



Hai korang !

Semalam which is 24 May , aku ada join Treasure Hunt yang dianjurkan oleh pihak Denaihati dan ditaja oleh pihak Oceanlife . Kalau nak tahu , ni first time aku join aktiviti dengan rakan - rakan blogger . Actually aku bukan kenal sangat pun dorang . Segan pulak rasa . Yela , aku ni bukan aktif sangat blogging macam dorang . Banyak komitmen lain . So blog aku tak di update sekerap blog dorang . Blogger suam - suam kuku gitu . Haha . Yang Treasure Hunt ni pun aku semangat sangat nak join sebab ditaja oleh pihak Ephyra . Korang tahu aje la , aku memang semangat sket kalau hal berkaitan Ephyra ni . Before ni nak join aktiviti dorang pun aku segan . Cuma lately ni aku macam nak serious balik berblog memandangkan fasa kehidupan sebagai seorang student dah berlalu . Memang la dah kerja pun busy , but still aku akan cuba cari masa untuk update blog . InshaAllah . Moga istiqamah . Oh ye , seriously aku rasa happy sangat join Treasure Hunt tu . Sporting habis la diorang ni . Walaupun penat , tapi aku rasa berbaloi walaupun team aku tak menang . Dapat kawan baru , pengalaman baru . Alhamdulillah . Thank you pihak Denaihati dan pihak Oceanlife ! Next time kalau ada lagi event - event macam ni , aku nak join .


Hari ni basically aku kat rumah aje . Rehat . Cuma petang keluar kejap pergi pekan Sg Besi . Cari barang nak decorate tempahan pretzel yang customer tempah untuk letak kat atas dulang hantaran . Pasal Treasure Hunt tu , nanti la lagi beberapa hari aku buat entry pasal tu :)


No comments: