kudap-kudap,

Mana nak beli OAT CHOCO ni?

May 06, 2014 emi 10 Comments




Biasa makan ni tak ? Sedap kan ? Omnomnom , sekali hadap boleh habis satu plastik . Oat Choco . Dulu masa awal - awal benda alah ni femes , iols buat tak tau je . Pandang sebelah mata je . Lepastu berpeluang rasa benda alah ni masa kat rumah abang . Lepastu mula tergila- gila tercari - cari katne nak beli . Kat pasar malam sungai besi ada jual , tapi RM13 . Setelah google , aku rasa itu mahal .Sebab ada orang beli dengan harga RM8 only . Cessss ! Aku tengok ada yang jual sampai RM18 kot . Kemain ye ambik untung banyak . Anyone tahu tak kat mana boleh dapatkan benda alah ni dengan harga yang murah ? Share please ! Kalau dapat yang boleh COD area KL lagi bagus .

You Might Also Like

10 comments:

Tempat wani , RM 2 ja . Dalam tu ada 10 .

MAT NOR said...

kat pasar malam saya pergi tadi pun ada beberapa seller yang jual RM13. Nak murah kena cari pemborong. tapi sekarang ni rata2 pemborong pun dah naik harga sbb harga oat naik disebabkan lonjakan permintaan dlm pasaran

jaa said...

salam.sy ada jual :) rm12/pack.beli banyak boleh kurang lagi.jenama twinfish(original)..area kl :)
call/sms/whatsapp sy ye
0123557809.nurul

Adeq Syafiq said...

Adeq jual rm10..area kl cod setiawangsa wgsa walk ampag point keramat..ni no adeq 0193903909

Anonymous said...

Salam.tumpang iklan.sy pengedar chocho
Oat .bminat watsapp sy laju2..di no 0129712184
dptkan harge yg berbaloi2...retail n borong
cod:s.alam.klang.sbg jaya.pj.telok panglima garang.tq

effyzul ida said...

salam sy menjual oat choco / oat wheat
rm 10.00 foc delivery kl
0133235858

Anonymous said...

Kat pasar borong selangor ada jual. Kedai pemborong makanan ringan. Rm8 jek

jcy bizz said...

Hi... Nak bli 1 kotak..postage kt sabsh.. Brapa ya??? Oat choco mini.. Msage
01116504765

Tumpang iklan

Sy jual oat choco n oat wheat murah2 je sbb nk clear stok tnggl 2 kotak je.

1 pek : RM8.00
1 Kotak : RM156.00 ( jatuh 1 pek 6.50)
Sesape yg nk jdkn doorgift pn boleh
Whatsapp sy : 0169034797
follow ig : dnaa_ shop2u

shas said...

Hari tu nampak kat bagus sungai besi (kat lake field) rasa dlm rm11 utk 2 pek. Tapi rasa tu promo price. Cuba check kat sana.