Thursday, May 8, 2014

pesta buku - cerita cinta ahmad ammar



Pergi tak Pesta Buku Antarabangsa kat PWTC haritu ? Aku pergi dua kali . First time aku pergi dengan Nad . Time tu baucer buku aku takde kat tangan aku lagi . So pinjam baucer buku Nad dulu sekeping . Second time aku pergi sorang je , hari last pesta buku . Tapi yang second tim epergi tu tak beli pape . Yang first time pergi tu aku hanya tertarik dengan satu buku ni , Cerita Cinta Ahmad Ammar . Makanya aku beli . Tapi harga buku tu murah je . So nak cukupkan sekeping baucer buku , aku rembat la beberapa buah novel . Main rembat je . Haha . Oh ya , aku belum berkesempatan baca lagi buku ni . Kasi akak aku baca dulu . Later dia dah ahbis baca , baru aku baca .

Photo: bawak pergi ofis..untuk dibaca di waktu lapang (lapang la sgt, lunch pun meeting!)...

0 bLOggEr cUmiL: