Wednesday, May 7, 2014

simple deco for hello kitty birthday party.


Ini cerita basi . Dah sebulan yang lepas punya cerita . Baru rajin nak story mory . Hahah . Basi ke , tak basi ke i don't care , nak cerita jugak . Last month birthday anak sedara aku , Qaseh Izz Zara . First birthday uols ! So akak dan abang ipar aku decide nak buat birthday party . Tema hello kitty . Anak sorang baru kan , apa salahnya. Tkade la buat birthday party meriah sangat . Just ajak adik beradik yang stay KL , pastu kawan - kawan kakak dan abang ipar aku je . Semangat sangat nak buat entry ni sebab nak cerita pasal deco - deco birthday party tu . Iols buat sendiri dengan kakak iols , tahu tak . Alah deco sesiket je . Tak tido malam duk buat kerja deco - deco ni sebab kebetolan minggu tu kitorang busy dengan macam - macam hal . Ah malas nak story panjang - panjang , layan jela gambar .






Itu je gambar yang ada dalam fon aku ni . Comel kan botol air mineral camtu ? Beli terus dari kilang . Then buat labelling sempena birthday si kecik ni . Antara menu hari tu adalah roti jala - tempah , kek - tempah secret recipe , bihun sup - buat , puding - buat , koktel buah - buat , nugget , dadih - buat , pretzel - buat , gula - gula , candy , jelly , coklat .

Si gadis birthday girl :)


2 bLOggEr cUmiL:

adrianna syaz said...

Kreatif bgt ni..snang dan jimat kan..wat sendri ja :)

Mama Safiy Arfan said...

comeynye besday girl.sebaya anak sy nih.