Cha Eun Sang,

The Heirs / The Inheritors - wajib tengok

November 11, 2013 emi 7 Comments




I'm now in love with this Korean drama , The Heirs / The Inheritors



Suka sangat tahu . Sesape yang tengok cerita ni mesti tak sabar nak tunggu episod seterusnya . 
Ada Lee Min Ho . Suka sangat watak dia dalam cerita ni . Ego tu ada la sikit , tapi bila dah suka , dia terus terang . Tak lepas dah . Boleh melting tahu . Protective  sangat . Rasa comel pulak cerita ni . Hihi . Dah la handsome . Dia bawak watak Kim Tan dalam cerita ni . Btw Lee Min Ho ni kalau senyum memang boleh buat orang yang pandang ni pun senyum jugak . Ada aura gitu haaa . Haha . Gila dah kau , Emi .




Watak Cha Eun Sang (Park Shin Hye) ni macam comel je . Park Shin Hye ni memang aku suka sangat tengok dia berlakon . 


Young Do pulak memula tengok cerita ni rasa macam alahai jahat nya dia ni . But then bila dia dah start suka Cha Eun Sang tu , rasa menarik pulak . Not bad la Young Do ni . Kesian pun ada sebenarnya kat Young Do ni . Aku rasa dia jadi nakal macam tu sebab kurang aksih sayang kot . Gayanya macam dia memberontak je . Tengok jela family dia camne .



Oh , lagi satu watak yang aku suka sangat dalam cerita ni adalah watak Young Chan . Young Chan ni bestfriend Cha Eun Sang . Sweet sangat lah laki ni . Dah la comel gila . Memang best la kan perempuan kalau ada best boy friend macam dia ni . Selalu ada je susah senang . Tanpa simpan apa - apa perasaan selain best friend . 





Pendek kata , pelakon dalam cerita ni semua comel - comel . Sekarang baru sampai episod 10 . Aku selalu curi - curi tengok cerita ni kat ofis bila takde kerja . Hehe . 


You Might Also Like

7 comments:

.:fyzz:. said...

I love lee min hoooo..sukaaaa....

Yumida Huda said...

lee minho daebak! ensemnye dia!

misz sheyla said...

baru je lsysn citer ni kat astro...huhuhu leeminhooooooo

Liza Licha said...

wah minho si comel

tenku butang said...

Dh lama sgt x tgk citer2 korea ni..

best ye cerita ni?kalau dah terjebak dengan K-Drama nanti tak buat kerja lain pulak.hehehe

Haziza said...

Dah habis tengok! Kat internet haha