The Heirs / The Inheritors - wajib tengok - emilinda

Monday, November 11, 2013

The Heirs / The Inheritors - wajib tengok




I'm now in love with this Korean drama , The Heirs / The Inheritors



Suka sangat tahu . Sesape yang tengok cerita ni mesti tak sabar nak tunggu episod seterusnya . 
Ada Lee Min Ho . Suka sangat watak dia dalam cerita ni . Ego tu ada la sikit , tapi bila dah suka , dia terus terang . Tak lepas dah . Boleh melting tahu . Protective  sangat . Rasa comel pulak cerita ni . Hihi . Dah la handsome . Dia bawak watak Kim Tan dalam cerita ni . Btw Lee Min Ho ni kalau senyum memang boleh buat orang yang pandang ni pun senyum jugak . Ada aura gitu haaa . Haha . Gila dah kau , Emi .




Watak Cha Eun Sang (Park Shin Hye) ni macam comel je . Park Shin Hye ni memang aku suka sangat tengok dia berlakon . 


Young Do pulak memula tengok cerita ni rasa macam alahai jahat nya dia ni . But then bila dia dah start suka Cha Eun Sang tu , rasa menarik pulak . Not bad la Young Do ni . Kesian pun ada sebenarnya kat Young Do ni . Aku rasa dia jadi nakal macam tu sebab kurang aksih sayang kot . Gayanya macam dia memberontak je . Tengok jela family dia camne .



Oh , lagi satu watak yang aku suka sangat dalam cerita ni adalah watak Young Chan . Young Chan ni bestfriend Cha Eun Sang . Sweet sangat lah laki ni . Dah la comel gila . Memang best la kan perempuan kalau ada best boy friend macam dia ni . Selalu ada je susah senang . Tanpa simpan apa - apa perasaan selain best friend . 





Pendek kata , pelakon dalam cerita ni semua comel - comel . Sekarang baru sampai episod 10 . Aku selalu curi - curi tengok cerita ni kat ofis bila takde kerja . Hehe . 


7 comments:

  1. I love lee min hoooo..sukaaaa....

    ReplyDelete
  2. baru je lsysn citer ni kat astro...huhuhu leeminhooooooo

    ReplyDelete
  3. Dh lama sgt x tgk citer2 korea ni..

    ReplyDelete
  4. best ye cerita ni?kalau dah terjebak dengan K-Drama nanti tak buat kerja lain pulak.hehehe

    ReplyDelete
  5. Dah habis tengok! Kat internet haha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment/feedback here.