collectible : McDonald's Hello Kitty Fairy Tales - emilinda

Wednesday, November 13, 2013

collectible : McDonald's Hello Kitty Fairy Tales



Hai hai hai :) 


Korang suka makan McDonald's tak ? Heee . Frankly speaking , lately ni rasa muak dah sikit nak makan McDonald's . Sebab ? Entah la . . . bila tengok tu rasa tak bernafsu pulak . Tapi , ada satu benda yang buat saya ( ewahhh . . . macam good good je guna 'saya' kan ) keep going to McDonald's sekarang ni .


Tadaaaa !!



Comel tak ? Comel tak ? Comel kan ? Heee . . McDonald's punya Hello Kitty Fairy Tales . Tak tahu la sejak bila suka sangat kat Hello Kitty ni . Padahal before ni takde la minat pun Hello Kitty ni . Suka la . . tapi takde la sampai nak kumpul patung Hello Kitty . Tapi bila tengok 5 patung ni , rasa macam super duper comel pulak  dorang nih . Tapi yang kaler hitam tu macam scary pulak . Kehkeh . Setiap hari Khamis akan keluar design baru . For now , design yang The Ugly Duckling .


Starting 07 Nov : The Ugly Duckling
14 Nov : The Frog Prince
21 Nov : Wizard of Oz
28 Nov : Red Riding Hood
5 Dec : Singing Bone 


I've got an Ugly Duckling for myself weekend hari tu :)

Suka kotak dia sangat - sangat . Nampak comel gila .


^____^



Saiznya takde la kecik pun . Nak kata besar pun tak jugak . Ngam - ngam je Qaseh buat peluk . Heheh . Oh btw untuk dapatkan benda alah ni , kena beli any McValue set , then tambah RM9.95 kalau tak silap . Baru boleh dapat benda alah ni . Agak pokai la kalau nak kumpul kelima - lima design ni kan . Haha . Tambahan pulak untuk orang tak bergaji macam kita ni . Huuu . Tapi InshaAllah ada rezeki boleh la beli lagi design lain . Hikhik . Untuk penggemar McDonald's , memang tahu la kan pasal collectible Hello Kitty ni .  I'm not really a fans of McDonald's actually . Tapi bila keluar and tak tahu nak makan apa , McDonald's atau KFC la jadi penyelamat . Terutama kalau keluar sorang , memang McDonald's la tempat dituju . Takla segan sangat kalau makan McDonald's sorang - sorang . Dah biasa begitu .  Hehe . 




p/s : btw lately ni aku rasa berminat pulak nak kumpul collectible macam ni . My new hobby :)

37 comments:

  1. Nanti nak beli kat ehemm .. ehemm... laaa. Mesti dia suka. Cehhh . Hahahha


    Aiman nak jemput ke sini : HILANG SUDAH!

    ReplyDelete
  2. dulu kan, akak minat sgt kumpul2 camni.. time tu tgh belajar... kwn g mcD kita pun g mcD.. hihii

    *btw, alahaiiiii sorry emi... akak dr pg tadi lg bukak blog emi tp xbaca... duk terbuka je kt komputer ni... hihiii

    btw, thanks emi dtg blog akak.. alahaiiiii sian emi sampai tggal pesanan kat akak... maluu la plak... dushh dushhh

    ReplyDelete
  3. mak aih,comel betul. hari tu teringin yang minion, sekali pergi mcd , panjang giler line. pastu asyik tak sempat. hehehe

    ReplyDelete
  4. ololo...tomeynya elo kity tu:)

    tq ye sudi singgah blog nana,heee

    ReplyDelete
  5. Comelnyerrrrrrr...
    MJ peminat Hello Kitty masa skolah dulu :)

    Nampak gaya macam nk kena terjah MekDi je ni :)

    ReplyDelete
  6. Dear, psl Shaklee ni jgn risau sebab 100% semulajadi dan produknya HALAL, setakat ni alhamdulillah ramai yg sesuai dgn shakleee.
    Cuma ada bbrpa produk kena tngok juga andai ada penyakit trtntu mcm SLE,g6pd, auto immune ada yg tak leh consume mcm Alfalfa.

    Selain kita dpt apa kita nak, insyaAllah kesihatan kita juga dipertingkatkan dengan Shaklee.

    Mcm untuk naikkan berat
    Meal Shakes dan B-Complex
    Untuk kulit
    Vit C, Vit E, ESP, GLA (bergantung pada bajet jugak)

    MJ dan asben dah 2 bulan mkn shaklee alhamdulillah kesan positif :) Yakin dan tawakkal
    Apa2 boleh SMS/WhatsApp ye 0124353088

    ReplyDelete
  7. salam..
    wah cantiknya collection.
    last saya collection cawan dari md.. :)

    ReplyDelete
  8. Comel la plak..ingat sllu hello kitty warna pink je..hehe

    Snggh dan folo blog bearyblossom..jika sdi,snggh ke blog sya :)

    ReplyDelete
  9. kak fyzz kunjung balik hye emie...

    alooo so so cute...ok la ..Mc D pun best gak..cam emie kata la tak leh selalu kan..cemuih

    btw...kak fyzz kawin agak muda 23 thn dik..umur 21 hbs diploma keja..setahun then kawin..heheh..

    ReplyDelete
  10. Comel2 semuanya hello kitty tu....
    Akak dah follow.

    ReplyDelete
  11. saje nak cukupkan komen yg ke-20.. hahahahha..

    ReplyDelete
  12. singgah sini..comei plak tgk hello kitty tu..haha..

    ReplyDelete
  13. Assalam.. cutenya.. mmg pandai MCD ni menarik hati peminat2nya.. bila x berselera dgn hidangannya, ada je benda lain yg menambat hati.. sy follow sini juga ye.. :)

    ReplyDelete
  14. Nak beli jugak sebijik untuk anak. Tapi kalau belinya sampai kena beratur, memang tak jadi lah. Hehe

    ReplyDelete
  15. Hello kitty tu semua comel-comelkan. Geram je!

    ReplyDelete
  16. Nasib baik anak kakak tak tahu. Kalau tak mesti dah sibuk. Cumil sangat patung tu:)

    Terima kasih singgah blog kakak.

    ReplyDelete
  17. ingat nak beli jugak utk my dotters tapi x sempat nak terjah mcd. esok la kot :p

    ReplyDelete
  18. Suka yang ugly duck tu....tapi dah lame tak ke mcd .....huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  19. kne g mcd ni nak rembat Red Riding Hood,comel lorrhhh..haha, btw follow blog ni =)

    ReplyDelete
  20. Kenapa comel sangat hello kitty ni. *Nanges*. Nasebla duduk Russia, mcD dia takde hadiah hello kitty gini...

    ReplyDelete
  21. Menarik jugak ni. Dah lama x pegi mcd. Suka je kumpul toys mcd nih. Tp dapat kat anak anak lebuhhh

    ReplyDelete
  22. suka yang warna hijau adn kuning.. kiut jer :)

    ReplyDelete
  23. Comel gila patung ni. Huhuhuu... Saya dah follow awk. TQ

    ReplyDelete
  24. Barang Hello Kitty selalu mahal :(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment/feedback here.