Friday, November 15, 2013

Bath & Body Works PocketBac Hand Sanitizer




Ni haa . . BBW pocketbac yang kita pakai sekarang . Wangi sangat rasa asyik nak pakai je walaupun bau yg kat tangan tu belum hilang pun lagi . Benda alah apa ni ? Ni la Bath & Body Works PocketBac Hand Sanitizer yang akan diberikan sebagai hadiah kepada pengomen terbanyak bulan November . So apa lagi , meh sini meh hari - hari jenguk blog iols dan drop komen . Hihi 


PocketBac ni saya beli online , terbeli banyak la pulak sebab excited sangat nak beli , tambahan pulak ada banyak flavor . So tak tahu nak pilih which one , terus terbeli banyak . Hehe . Sume wangi - wangi . bau dia tahan lama kat tangan . BBW PocketBac Hand Sanitizer ni produk UK kalau tak silap . Ni pun beli direct dari seller yang stay oversea . Kebetulan katanya dia buat promotion free postage , so grab jela . Tak tahu ape tu hand sanitizer ? Alah , yang nak bunuh kuman kat tangan tu . Macam dettol sume tu kan ada hand sanitizer jugak . Tapi yang tu tak wangi macam ni . Yang ni wangi sangat , takyah pakai perfume dah . *eksaited




BBW PocketBac Hand Sanitizer ni ada banyak gila flavor . Ada sesetengah orang tu sampai buat collection kot benda alah ni . Boleh google untuk tahu flavor apa yang ada . 


Hasil Google 


Dilemma , nak kasi flavor apa kat top commentator bulan ni . Semua wangi - wangi kot . Hehe .




yeay it's friday ,
bearyblossom





12 bLOggEr cUmiL:

ros_reeza said...

macam menarik je produk ni.. strawbery :)

Mimi Azirah said...

mcm best je produk nih

Azhafizah Md Nor said...

macam comel je warne pink tu :) untunglah kalau sy dapat..lompat tinggi! hee

Suhaira Abu Bakar said...

wahhhhhh.... *komen lagi*

Liza Licha said...

dear. nak 1.. hehe

Haryati Faizal said...

salam kenal,
singgah sini n follow

Izzati Amira said...

macam comel je..macam best je.. tahniah siap2 sape yg dpt ni nanti (: ngeee~

QasehnyaRania said...

apa kata bagi semua tu.hihi
tak yah lagi nk pening pening .kikiki

tenku butang said...

Nak nak nakk

Liza Licha said...

nakk.. haha..

Haziza said...

Wahh. Fighting for that !

Jika said...

Dkt website ape untuk beli byk ye?