Bath & Body Works PocketBac Hand Sanitizer - emilinda

Friday, November 15, 2013

Bath & Body Works PocketBac Hand Sanitizer




Ni haa . . BBW pocketbac yang kita pakai sekarang . Wangi sangat rasa asyik nak pakai je walaupun bau yg kat tangan tu belum hilang pun lagi . Benda alah apa ni ? Ni la Bath & Body Works PocketBac Hand Sanitizer yang akan diberikan sebagai hadiah kepada pengomen terbanyak bulan November . So apa lagi , meh sini meh hari - hari jenguk blog iols dan drop komen . Hihi 


PocketBac ni saya beli online , terbeli banyak la pulak sebab excited sangat nak beli , tambahan pulak ada banyak flavor . So tak tahu nak pilih which one , terus terbeli banyak . Hehe . Sume wangi - wangi . bau dia tahan lama kat tangan . BBW PocketBac Hand Sanitizer ni produk UK kalau tak silap . Ni pun beli direct dari seller yang stay oversea . Kebetulan katanya dia buat promotion free postage , so grab jela . Tak tahu ape tu hand sanitizer ? Alah , yang nak bunuh kuman kat tangan tu . Macam dettol sume tu kan ada hand sanitizer jugak . Tapi yang tu tak wangi macam ni . Yang ni wangi sangat , takyah pakai perfume dah . *eksaited




BBW PocketBac Hand Sanitizer ni ada banyak gila flavor . Ada sesetengah orang tu sampai buat collection kot benda alah ni . Boleh google untuk tahu flavor apa yang ada . 


Hasil Google 


Dilemma , nak kasi flavor apa kat top commentator bulan ni . Semua wangi - wangi kot . Hehe .




yeay it's friday ,
bearyblossom





13 comments:

  1. macam menarik je produk ni.. strawbery :)

    ReplyDelete
  2. macam comel je warne pink tu :) untunglah kalau sy dapat..lompat tinggi! hee

    ReplyDelete
  3. salam kenal,
    singgah sini n follow

    ReplyDelete
  4. macam comel je..macam best je.. tahniah siap2 sape yg dpt ni nanti (: ngeee~

    ReplyDelete
  5. apa kata bagi semua tu.hihi
    tak yah lagi nk pening pening .kikiki

    ReplyDelete
  6. Dkt website ape untuk beli byk ye?

    ReplyDelete
  7. This licensed mix of basic oils called "Cheats" has been defined into a compelling liquor free hand sanitizer. These helpful evaluation basic oils are an incredible option in contrast to liquor based hand sanitizers. Top alcohol based hand sanitizer India

    ReplyDelete

Kindly leave your comment/feedback here.