bath & body works,

Bath & Body Works PocketBac Hand Sanitizer

November 15, 2013 emi 12 Comments




Ni haa . . BBW pocketbac yang kita pakai sekarang . Wangi sangat rasa asyik nak pakai je walaupun bau yg kat tangan tu belum hilang pun lagi . Benda alah apa ni ? Ni la Bath & Body Works PocketBac Hand Sanitizer yang akan diberikan sebagai hadiah kepada pengomen terbanyak bulan November . So apa lagi , meh sini meh hari - hari jenguk blog iols dan drop komen . Hihi 


PocketBac ni saya beli online , terbeli banyak la pulak sebab excited sangat nak beli , tambahan pulak ada banyak flavor . So tak tahu nak pilih which one , terus terbeli banyak . Hehe . Sume wangi - wangi . bau dia tahan lama kat tangan . BBW PocketBac Hand Sanitizer ni produk UK kalau tak silap . Ni pun beli direct dari seller yang stay oversea . Kebetulan katanya dia buat promotion free postage , so grab jela . Tak tahu ape tu hand sanitizer ? Alah , yang nak bunuh kuman kat tangan tu . Macam dettol sume tu kan ada hand sanitizer jugak . Tapi yang tu tak wangi macam ni . Yang ni wangi sangat , takyah pakai perfume dah . *eksaited




BBW PocketBac Hand Sanitizer ni ada banyak gila flavor . Ada sesetengah orang tu sampai buat collection kot benda alah ni . Boleh google untuk tahu flavor apa yang ada . 


Hasil Google 


Dilemma , nak kasi flavor apa kat top commentator bulan ni . Semua wangi - wangi kot . Hehe .




yeay it's friday ,
bearyblossom





You Might Also Like

12 comments:

ros_reeza said...

macam menarik je produk ni.. strawbery :)

Mimi Azirah said...

mcm best je produk nih

macam comel je warne pink tu :) untunglah kalau sy dapat..lompat tinggi! hee

wahhhhhh.... *komen lagi*

Liza Licha said...

dear. nak 1.. hehe

salam kenal,
singgah sini n follow

Izzati Amira said...

macam comel je..macam best je.. tahniah siap2 sape yg dpt ni nanti (: ngeee~

apa kata bagi semua tu.hihi
tak yah lagi nk pening pening .kikiki

tenku butang said...

Nak nak nakk

Liza Licha said...

nakk.. haha..

Haziza said...

Wahh. Fighting for that !

Jika said...

Dkt website ape untuk beli byk ye?