Thursday, November 21, 2013

Weekend ni, Maternity & Children Expo kat Mid Valley.



Date : 22 - 24 November 2013 [ Fri - Sun ]
Venue : MidValley Exhibition Center
Time : 10am - 9pm


------------------------------------------------------


Amacam ? Siapa yang plan nak pergi Maternity & Children Expo kali ke 6 ni ? Mama - mama , papa - papa sekalian , jangan lepaskan peluang ni . Dengar katanya banyak barang baby yang dijual dengan harga promosi , much cheaper than market price . Pastu banyak freebies & goodies diberi . And , kalau nak test or survey barang - barang baby macam walker , rocker , tilam baby , play mat , sume tu boleh la pi sana . Saya ? Ekhem !! Plan nya nak pergi walaupun masih bujang takde baby . Anak sedara pun kira anak la jugak kan . Hihi . Kemain , minggu lepas pi baby expo jugak . Minggu ni pun ada lagi baby expo . Actually bukan saya saja suka - suka nak pergi sana , tapi kakak saya yang nak pergi sana . Almaklum , orang ada anak memang suka la pi sana . So better saya ikut kan daripada duk sensorang kebosanan kat rumah . Tu pun kalau jadi lah . Mana la tahu tetiba Encik Bos atau Puan Supervisor suruh kerja weekend ni . Huuu . Harap - harap tak la .




Tengok banner kat atas tu , banyak jugak brand yang terlibat . Macam menarik je. Hehe . Comel pulak goodies bag MamyPoko tu . Btw kalau nak tahu lebih lanjut lagi pasal tawaran dan brand yang ada kat Maternity & Children Expo ni , boleh ke Facebook page Maternity & Children Expo




7 bLOggEr cUmiL:

munirah rahman said...

mcm comel je kan banner tu.. hihi :)

Budak Nakal said...

lum ada mama dan baby lagi hihhii

Azhafizah Md Nor said...

kalau ade baby ni confirm I pergi tau :)

Cinta Misteri said...

comel jer kannn...CiM klau gi habis laaa giler. tktau nk beli yg mana

nanakimie said...

nana pun selalu jugak ikut akak g shoping barang2 baby ni,hihi..seronok tgk baju comel2!

p/s: aah emi,ritu dapat yg trial pack,dari contest yang sama nana join,tak sangka nana antara top10..alhamdulillah..rezeki dapat free lagi:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/rezeki-bersama-ephyra-lagi.html

Haziza said...

Cantik banner tu. haha

Haziza said...

Rajinnya pegi expo ><