October 23, 2013 emi 11 Comments



Hai ,

Kita sekarang kat ofis dan kita rasa sangat malas . 
Okei , bye !


You Might Also Like

11 comments:

IntaNBerliaN said...

ada masa kita rajin n ada masa kita malas kan :-)

*pasal lazada tu, alhamdulillah setakat yg akak pernah order baru sekali je tapinya.. hihii..

sampai seperti yg dia janji.. mksd akak, jika dia kata akan dapat dlm tempoh 1-3 hari bekerja, mmg dapat waktu tu la.. xplak sampai hari ke 4 bekerja.. :-)

jgn risau psl barang xdapat sbb beli dgn lazada ni terma dia Cash on delivery.. mksdnya bila qurier dah hantar barang umah kita, kita dah sign penerimaan baru kita bayar.. :-)

hehe mari la jadi surirumah je macam saya

Surirumah berpendapatan?

.:fyzz:. said...

hai emie...kak fyzz singgah semula..comeynya blog :)

biasa la tu. jap ok jap tak ok.hihi

biasa la tu. jap ok jap tak ok.hihi

biasa la tu. jap ok jap tak ok.hihi

biasa la tu. jap ok jap tak ok.hihi

singgah.. up kan traffic cik emi.. kot2 dpt tudung free ker.. wakakaka

Liza Licha said...

sama lah. licha pon kat opis ..

tenku butang said...

Ha2.. mmg entri org mls ni..

Haziza said...

Mana boleh malas malas ni..