- emilinda

Wednesday, October 23, 2013



Hai ,

Kita sekarang kat ofis dan kita rasa sangat malas . 
Okei , bye !


11 comments:

  1. ada masa kita rajin n ada masa kita malas kan :-)

    *pasal lazada tu, alhamdulillah setakat yg akak pernah order baru sekali je tapinya.. hihii..

    sampai seperti yg dia janji.. mksd akak, jika dia kata akan dapat dlm tempoh 1-3 hari bekerja, mmg dapat waktu tu la.. xplak sampai hari ke 4 bekerja.. :-)

    jgn risau psl barang xdapat sbb beli dgn lazada ni terma dia Cash on delivery.. mksdnya bila qurier dah hantar barang umah kita, kita dah sign penerimaan baru kita bayar.. :-)

    ReplyDelete
  2. hai emie...kak fyzz singgah semula..comeynya blog :)

    ReplyDelete
  3. biasa la tu. jap ok jap tak ok.hihi

    ReplyDelete
  4. biasa la tu. jap ok jap tak ok.hihi

    ReplyDelete
  5. biasa la tu. jap ok jap tak ok.hihi

    ReplyDelete
  6. biasa la tu. jap ok jap tak ok.hihi

    ReplyDelete
  7. singgah.. up kan traffic cik emi.. kot2 dpt tudung free ker.. wakakaka

    ReplyDelete

Kindly leave your comment/feedback here.