Banyak. - emilinda

Wednesday, June 18, 2014

Banyak.



Banyak .
Ada banyak sangat benda yang aku nak buat .
Banyak idea kat kepala aku ni .
Especially regarding business .

Aku nak luaskan lagi bisnes Zara Pretzel .
Aku nak dapatkan lebih ramai customer Ephyra .
Aku nak buat bisnes sticker printing & craft .
Aku nak buat branding sendiri untuk hijab . New business in mind . A unique one .
Aku dengan rela hati nak tolong deco - deco & preparation abang nak kawen .
Aku nak buat semuanya sendiri . Doorgift , props , hantaran , guest book . Macam - macam .
Bisnes beg , aku nak ambik lebih banyak tempahan . Aku nak buat ready stock .
Semua - smeua yang aku senaraikan ni semua aku suka buat .


Banyak sangat . Tapi semua terhalang .
Sejak aku dah kerja ni .
Masa tak pernah cukup .
Last - last aku yang frust sendiri .
Sebab aku tak boleh buat apa yang aku nak buat .




1 comment:

aisyah ambris said...

Ha'ah...saya pun bnyk nak buat tp tak terbuat2..hehe..btw follow sini.. #529

http://aisyahambris.blogspot.com