internships,

Tahniah emi.

December 31, 2013 emi 3 Comments

Tahniah Emi .

Kau dah berjaya habiskan tempoh praktikal kau . Kau dah habis belajar emi . So proud of you, walaupun pointer tidaklah membanggakan . Haihh , tak percaya pulak rasanya dah habis blaja . Cepat sungguh masa berlalu . Hari jumaat lepas hari last praktikal . Sepatutnya sekarang tengah giat memburu kerja , tapi ntahla kenapa malas sangat rasa ni . Macam tak ready je nak kerja , especially dalam bidang IT . Macam belum puas rehat . Nak pergi interview dah satu hal kecut perut rasa . Camne nih . Please la emi jangan jadi penakut sangat . Interviewer tu tak telan orang . Persetankan confident level , persetankan kau punya broken english . It's for the sake of ur future .


* taip entry sambil bermalas-malasan atas katil . Tak bangun-bangun lagi. Heavennya rasa bila tak payah pi keje *

You Might Also Like

3 comments:

Mar Mansor said...

mmg rasa sangat free bila abis belajar..sgt suka

Ahmad Zaki said...

Semoga dapat kerja yang bagus. =)

Isi tabung

ZH Blogger

Haziza said...

Baru start sekolah :(