awesome,

Contest Kasih Ephyra ~ Phase 1

December 13, 2013 emi 6 Comments




Korang kalau nampak aje gambar Memey Suhaiza yang cun melecun ni , mesti dah tahu sangat kan entry ni nak cerita pasal apa . Mesti la produk supplement kegilaan ramai ni . Haha . Takpe , teruskan pembacaan anda . Dijamin tak merugikan , sebaliknya menguntungkan . Sape taknak muka flawless & cerah secantik Memey Suhaiza ni oiii . . . !


Dari mana saya tahu pasal produk Ephyra yang awesome ni ? Beberapa bulan lepas masa Halal Fest kat MIECC Mines , saya ada ikut kakak pergi sana la . Masa tu pergi saja - saja je bosan duk rumah , ikut la kakak . Then my sis cakap dia nak try satu produk ni , Ephyra . Kebetulan kat situ memang ada booth Ephyra . That is my first time tau dengar nama tu . I was like , "Amenda ? Elfira ? Elfira Loy ? " *elfira loy pun boleh , haha . Memula buat tak tahu je . Almaklum la , saya ni kalau dengar orang promote pasal supplement ni memang malas nak dengar . Sebabnya mostly supplement ni rasa dia tak sedap , tekak ni tak boleh nak terima . Dah la mahal untuk student macam saya ni . Pastu kakak suruh try dulu sikit masa kat booth tu . Yes , i tried . "Eh , ni supplement ke amenda ? Asal rasa tak macam supplement pun , rasa macam Tropicana Twister pun ada . " . Seriously agak terkejut la kan . Yela , before ni ada la jugak try supplement lain , tapi tak pernah maintain consume sebab rasa dia tu tak mampu nak diterima dek tekak ni . So my sis beli yang trial pack punya . Kitorang sambung jalan sekitar Halal Fest tu lagi . Masa jalan - jalan tu my sis dengan eksaitednya  bercerita serba sedikit pasal testimoni ephyra yang dia baca kat internet tu . Masa tu memang dah teringat - ingat dah rasa ephyra tu . Then my sis tanya , "Taknak beli?". Time tu jugak saya ajak kakak saya patah balik pergi booth Ephyra , beli trial pack untuk saya . Haha . Esoknya saya start minum Ephyra . That time kakak saya tak start lagi minum Ephyra sebab katanya dia nak habiskan dulu supplement dia yang lain . Lepas dua hari saya consume Ephyra , saya perasan something . Saya tak mengantuk dah tiap - tiap pagi time dekat ofis [saya student lagi tapi tengah dalam tempoh internship ] . Super excited hokeyy . Time tu dah rasa sikit perubahan pada muka . Kulit rasa lembut . Asyik rasa nak pegang je kulit sendiri . Haha . Cerita kat kakak , dia tak percaya sebab baru beberapa hari consume takkan dah ada kesan kan . Tapi saya ni memang dah eksaited tak ingat dunia . kemain duk cerita kat kawan sebab eksaited katakan . Haha . Then lepas tu baru kakak saya start trial pack dia . Then baru dia percaya apa saya cakap tu . Itu lah namanya , tak kenal maka tak cinta ! Kena try sendiri dulu baru tahu keberkesanan sesuatu produk tu . Sekarang ni saya dengan kakak memang tengah in love la dengan produk Ephyra ni . Terus tak nak pandang dah produk supplement lain . Muahaha . Btw melalui hasil pembacaan testimoni pengguna Ephyra , kesan Ephyra ni tak semestinya sama bagi setiap orang . Sesetengah orang tu kena consume sebulan baru berkesan , sesetengah tu pulak dua minggu hasinya dah kebaboomm ha . Dan ada jugak yang consume tak sampai seminggu tapi dah rasa kesan sikit - sikit .



Seriously setakat ni rasanya Ephyra la supplement paling awesome pernah saya try . Tapi trial pack Ephyra saya dah lama habis . Huuuu . That's why i wish to win this contest . Saya masih praktikal lagi . So memang takde banyak duet la kan nak beli Ephyra tiap - tiap bulan . Tapi InshaAllah kalau boleh memang lepas ni nak consume Ephyra secara berterusan . Hujung bulan ni habis praktikal , dah boleh start cari kerja . Kalau dah kerja nanti boleh la beli Ephyra tetiap bulan , heeee :D . Tapi sementara masih bergelar pelajar ni , baguslah kalau menang contest ni . Atleast ada stok Ephyra untuk sebulan dua sementara belum kerja ni . Hehe . Tak gitu ?


Nampak tak 5 kesan penggunaan Ephyra tu ? Haaa . . itu baru 5 . Kalau korang google testimoni Ephyra , banyak lagi pengguna Ephyra yang cakap Ephyra ni bagi macam - macam kesan positif kat dorang . Bagus untuk merawat tumit kaki merekah la , menghilangkan parut la , nak bagi susu banyak bagi ibu menyusu la . 




Apa yang membuatkan Ephyra ni awesome ? Of course la kandungan bahan yang digunakan tu . 




Korang masih ragu - ragu ? Meh sini saya tempek gambar - gambar testimoni pengguna Ephyra yang dah berjaya . Macam saya baru guna 10 sachet segan la nak taruk gambar . Pulak tu , dah sebulan lebih stop consume Ephyra sebab kehabisan stok . Haha . Tunggu la saya dah consume Ephyra balik nanti baru saya kasi testimoni sendiri .


Yang dalam gambar ni tak silap saya pengasas Ephyra , Kak Amiza . Cantik sungguh . Umur dah 34 , tapi macam baru 25 haaa . Macam artis dah cantiknya dia . Flawless haa . Kalau dapat jumpa akak ni , komfem eksaited gila mintak nak tangkap gambar bersama .




Cikgu sofbal . Kena sunburn masa bawak student bertanding . Ephyra la yang bantu hilangkan sunburn ni .

Eyebag dah hilang ! Ahhh , this one memang masalah saya . Selalu tak cukup tidur , so eyebag memang suka bertandang . 


Watie Elite pun guna tau !

Baik untuk bibir menggelupas . Tak payah susah payah pakai lipbalm selalu dah .

Merawat tapak kaki merekah


Nampak tak , nampak tak ? Haaaaa . . 



Korang tak tergoda lagi dengan Ephyra ni ? Ah , korang cuba la dulu . Macam yang saya cakap tadi , tak kenal makan tak cinta . Dah kenal , terangau - angau kat produk Ephyra ni nanti .

Paling best pasal Ephyra ni ialah rasa dia . Langsung takde rasa pelik . Sedap haa . Kalau duet berkepuk - kepuk dalam poket ni , ada jugak saya jadikan Ephyra ni macam air minuman . Dahaga je , minum . Macam minum jus . 


Kepada sesapa yang nak try , nak beli Ephyra ni boleh la contact pihak Oceanlife :

Email : oceanlife2u@gmail.com



Oh ye , kalau nak join contest ni , sila klik sini .

You Might Also Like

6 comments:

nanakimie said...

gudluck emi:)

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

IntaNBerliaN said...

good luck emi..!!

ephyra ni mmg best kan..

macam menarik je ni..tak sabar nak mencuba :)

Haziza said...

Nampak macam banyak function. Btw goodluck :)