ephyra,

Free sekotak Ephyra.

December 20, 2013 emi 12 Comments





Yeay , yeay yeayyyyy !! Ini namanya rezeki hari Jumaat ye kawan - kawan . Feeling so blessed . Alhamdulillah , suka sangat bila dapat email ni . Memang ternanti - nanti keputusan Contest Kasih Ephyra ni pun . Tadi tengah duk chat dengan Mama Izz Zara . Tetiba dia cakap dia dapat email menyatakan dia menang contest tu . Apa lagi , sepantas kilat terus check email . Tapi hampa , takde . Tak sampai 5 minit lepas tu , check email lagi . Ada !!!! Terus rasa nak buat lompat bintang . Happy gila kot . Tak sabar menanti bungkusan dari pihak Oceanlife :)


You Might Also Like

12 comments:

IntaNBerliaN said...

tahniah emi

tahniah dear.. bestnya dapat hadiah..
jemput singgah blog saya www.sayeshukepink.com

tahniah sis!

nanakimie said...

alhamdulillah...congrats!seronokkan dapat free,hihi...

husna zahidi said...

tahniah emi.. makin berseri2 lah lepas ni dgn ephyra..=D

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

wah tahniah
sedap kan layan ephyra

tahniah...

wahhh...congratulation...semoga bertambah rezeki lagi lepas ini...

Regards,
-Strider-

Liza Licha said...

tahniahh :) hehe.. untung tu dear

Haziza said...

Happy emi. congrats :)

Nas said...

Assalamualaikum Emi.. All the best utk phase 2 ni.. Saya punya ephyra dah nak habis dah.. Nak kene beli lagi nih.. Hihi..Harap2 ada rezeki menang phase ke 2 ^_^