Sunday, December 1, 2013

Hasil tangkapan di Jom Heboh.



Semalam berkesempatan pergi Jom Heboh kat Bukit Jalil . Alah , sekangkang kera dari tempat tinggal sekarang , mesti la pergi . Haha . Tapi Jom Heboh kali ni rasanya macam tak banyak brand yang join . Tak banyak macam selalu . tak tahu la kot - kot time saya pergi tu ada booth tak bukak lagi . Tapi macam tak je . Memang tak banyak brand sangat pun . Tujuan utama saya pergi Jom Heboh ni nak beli barang makanan . Haha . Memang suka beli barang makanan kat Jom Heboh ni . Buat stok kat rumah katakan .


Gerai yang jual baju , aksesori memang agak banyak dan ada banyak benda yang berkenan nak beli sebenarnya . Tapi almaklum la , Malaysia ni memang panas . Tak larat nak duk lama - lama kat situ . Dah la ramai orang . Tak banyak pun beli .

3 helai tudung Aidijuma . Nak beli Fareeda tak mampu , beli Aidijuma pun jadilah . Huhu

Ini untuk anak - anak sedara sekalian . Camni la bila jadi Cikmie , asyik nak belikan untuk anak - anak sedara je .

Vitamin untuk anak sedara , Aina . Umi dia pesan suruh beli .


Yang lain - lainnya adalah barang makanan . Jacker , Mamee , Spritzer , etc . Biasalah , buat stok makanan tak berkhasiat kat rumah . Haha .






Ini hari punya cerita . Baju oren , tudung lilac color . Haishhh . . orang malas nak iron tudung camni la . Hahaha



6 bLOggEr cUmiL:

Ahmad Zaki said...

Rumah saya pun dekat, Tapi tak dapat nak pergi sana.

<a href="http://zack-hoya.blospgot.com/>ZH Blogger</a>

Nur Azwa Edora said...

wahhh , harga adijuma pun sekarang dah drop gila2 dari tudung fareeda yang mahal gila tu :P saya follow sini ya dear #336 (:

Azhafizah Md Nor said...

Tak pernah pg jom heboh..hihi..sy tak suka bersesak..tapi best jugak kan macam awak dapat beli macam².

Suhaira Abu Bakar said...

Aku tak pernah nampak kau pakai tudung owning mi.. ke penah?kalau penah, warna hitam jek kot rasanya.. rasanya lah..

Liza Licha said...

vitamin C champ pun ada tuh. hihi..
murah kan kalau beli kt sana.
kalau banding kat kedai memang beza banyak

Haziza said...

Teringin jugak nak pegi sana..