6-15 Disember 2013,

Untuk si ulat buku : Big Bad Wolf Book Sale

December 04, 2013 emi 7 Comments





Bagi pencinta buku , mesti tertunggu - tunggu event ni setiap tahun kan ? As for me , nak kata ulat buku sangat tu takla . Depends pada genre buku tu jugak . Kalau novel memang suka . Tak kisah la Malay novel ke , english novel ke . Buku ilmiah kurang sikit . Tapi kalau buku yang pasal journey ke apa ke , suka jugak baca . Pendek kata , bergantung pada jenis buku la . Komik pun sama , tengok genre komik tu jugak la . Kalau komik perang - perang , ganas - ganas tak suka . Dulu zaman sekolah memang sukaaa sangat baca buku . Sekarang pun suka baca jugak , tapi tak berkesempatan nak layan baca buku semua ni . Yela  fasa kehidupan dah berubah . Kalau dulu student , banyak masa terluang . Now dah dekat - dekat nak habis belajar , tak terkejar masa . Banyak sangat hal yang nak diuruskan . Projek sana - sini . Habis projek akhir tahun , join short course la , internship la . Ingat senang ke nak dapat segulung ijazah ? Susah tahu . Lepas ni nak kena fikir cari kerja lagi . Hmm . . makin dewasa , makin complicated hidup ni . 


By the way , back to Big Bad Wolf Book Sale ! Honestly before ni saya tak pernah pergi pun Big Bad Wolf Book Sale ni . Almaklum la , student kan . Belajar pulak kat Batu Pahat . Memang jauh la kalau nak pergi event ni . Now tengah praktikal , kat KL . Nak pulak Big Bad Wolf Book Sale ni buat kat The Mines , dekat sangat je dengan tempat tinggal sekarang . So memang awal - awal lagi dah pasang niat nak pergi event ni . By hook or by crook , nak pergi jugak . Nak develop balik hobi membaca . Cheeewaahhh , gitu . Haha . Big Bad Wolf Book Sale kali ni buat kat The Mines bermula 6 - 15 Disember 2013 . 10 hari yuollss , 230 hours non - stop . Nak tahu lebih lanjut pasal Big Bad Wolf ni , LIKE page Big Bad Wolf Books  ni . Boleh godek - godek kat situ . Heee :D


You Might Also Like

7 comments:

kn bgus kalau kat ipoh..huuh

lari laa kejap dari batu pahat ke mines..hehehe :D

Regards,
-Strider-

Kalau berkesempatan nak pergi sangat ni.

Nak menang topup Rm10 ? jom join !

http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/simple-giveaway-by-syuhada-salleh.html

Nak menang topup Rm10 ? jom join !

http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/simple-giveaway-by-syuhada-salleh.html

Liza Licha said...

hehe..hm.. licha tak berkesempatan nak pergi ..

Haziza said...

20 minutes from my place, ofc la pegi! haha