canvas bag,

Custom Made Tote Bag

February 21, 2014 emi 2 Comments



Hai , lama sungguh tak update blog rasanya . Sedikit busy la dengan business Ephyra & business hand painting bag . Tapi actually ada je masa untuk update blog , cuma saya je liat sikit nak update blog . Haha . Haritu saya ada cakap yang saya nak mulakan business baru iaitu hand painting bag kan ? Haaa . . actually dah dekat dua minggu business tu bermula . Alhamdulillah dapat sambutan dari kawan - kawan dan tak kurang jugak dari orang yangs aya tak kenal . Saya minat buat kerja ni . Memang salah satu hobi saya la . So business ni bermula bukan sebab saya nak cari duet semata . Tapi sebab saya rasa kepuasan buat benda ni . ALhamdulillah . Kat bawah ni saya tunjukkan beberapa design customer yang dah saya siapkan .








Material bag ni adalah diperbuat dari canvas . Kiranya ni beg canvas la . Boleh custom made . Maksudnya kalau nak taruk nama sendiri boleh , nak tulis quote boleh , nak ada lukisan / corak pape pun boleh . Just whatsapp saya , hantar gambar design yang korang nak . Kalau takde gambar nak tunjuk , just whatsapp bagitahu saya design macam mana korang nak . I'll paint it for you , atas canvas bag . Canvas bag ni bukan white color tau , tapi color beige . Nak buat untuk diri sendiri boleh , nak hadiahkan untuk kawan boleh , nak jadikan beg couple pun boleh , beg untuk kelas pun boleh . Satu kelas ada beg yang sama dengan nama masing - masing kat beg tu . Sounds great is it ? Haaa . . meh meh sini tempah beg from iols . Harga ? Don't worry tak mahal lah . Harga based on design . Maksudnya kalau design tu detail and susah nak buat , or banyak pakai pewarna , bertambah la sikit harganya . 


Boleh whatsapp saya kat 0145259353 atau email saya rosniemilinda@gmail.com



You Might Also Like

2 comments:

Liza Licha said...

bestnyaa kalau buat hadiah kat orang :)

Liza Licha said...

bestnyaa kalau buat hadiah kat orang :)