benang hijau,

Benang Hijau Membership Program untuk kaki shopping.

March 13, 2017 emi 14 Comments

Ingat lagi tak last week aku ada ceritakan tentang Benang Hijau Warehouse Sale yang diadakan di beberapa buah negeri tu. Kalau lupa boleh baca kat SINI. Sejak Benang Hijau duk buat warehouse sale ni, aku selalu la duk usha instagram Benang Hijau sebab nak tengok mana tau ada lagi yang berkenan dihati, so boleh la lelaju contact personal shopper untuk kirim. Hasil duk stalk instagram Benang Hijau saban hari tu, aku perasan something yang agak menarik. Selama ni aku tak perasan pun bahawasanya Benang Hijau ada membership card. Aku ni memang sejenis yang suka kumpul membership card. Macam-macam jenis membership card dah ada dalam purse aku. Yela, bila ada membership card ni kebiasaannya kita akan beroleh banyak manfaat termasuk discount! Jom aku ceritakan serba sedikit tentang Benang Hijau Membership Card.

Apa itu Benang Hijau Membership Card?

Kad keahlian Benang Hijau ni merupakan kad yang menawarkan pelbagai kelebihan kepada pelanggan setia Benang Hijau. Nak tahu rupa Benang Hijau membership card, macam dalam gambar kat bawah ni ha.


Apa kelebihan mempunyai Benang Hijau Membership Card?

Seperti kad keahlian lain, semestinya kad keahlian Benang Hijau menawarkan kelebihan kepada para pemiliknya :
  1. Diskaun 10% untuk semua produk Benang Hijau.
  2. Automatik menjadi EJEN DROPSHIP Benang Hijau dan boleh promosikan produk Benang Hijau secara online. 
  3. Diskaun 20% untuk semua item pada hari jadi pemegang kad.
  4. Preview produk baru dan promosi khas untuk pemegang kad yang akan diadakan dari semasa ke semasa. Macam contoh promosi untuk bulan March 2017, pemegang kad boleh dapat sehelai shawl percuma dari Benang Hijau.
Ini promosi untuk pemegang kad yang lahir pada bulan March.


Cara untuk dapatkan Benang Hijau Membership Card?

Tak susah la nak dapatkan kad keahlian Benang Hijau ni. Yuran pendaftaran hanya RM20 sahaja. Yuran pembaharuan setiap tahun pula RM10. Berbaloi-baloi kalau join jadi ahli sebab automatik jadi agent dropship, makanya boleh buat side income. 





Sungguh aku tak boleh nak move on la dengan warehouse sale Benang Hijau ni. Kenapa tak boleh move on? Sebab murah sangat dan cantik-cantik tapi haritu tak beli semua collection. Ni duk berkira-kira nak kirim dekat personal shopper untuk warehouse sale Benang Hijau dekat Kelantan next weekend. Koleksi Benang Hijau ni bukan setakat tudung aje yang lawa-lawa. Blouse dan jubah pun cantik sangat.




Kalau tak nak ketinggalan promosi atau info lanjut berkenaan Benang Hijau, boleh lah rujuk link di bawah:


You Might Also Like

14 comments:

First time know about this. memang good la the membership

GengQian said...

will recommend this to my friend. looks very nice!

LeeYing C said...

i shall recommend this to my colleague! looks good !

Emily said...

For kaki shopping, it sure is worth to have a membership! I'd get it too if I wear tudung. HAHA

Any membership shopping that will give me discounts? Am in!

Arisa Chow said...

Looks quite beneficial for shopaholics, can save as well

Rikajue said...

Good membership, only Rm10 for renewal every year! Can also become dropship is worth joining this membership.

Wow... got membership to shop also ah... interesting.. want to do this

Ivy Kam said...

Didn't know about this until I read your post, thanks for the info sharing :)

sharing with my malay colleagues ^^

Best juga kan, got lots of benefits as a member.

I am LZ said...

Wow Benang Hijau move another step.. Ada membership pula.. So proud of BH.

Oh my! cantik2 sangattt. tak sabar nak tunggu dia mai Kuantan.. Nak borong baju raya

Sherry said...

good to know. shoppers sure like to use this card to shop!!