Ariana Rose - emilinda

Thursday, January 30, 2014

Ariana Rose




Siapa suka tengok Ariana Rose , angkat kakiiiii ! Hehe . Saja - saja je buat entry pasal Ariana Rose ni . Actually saya salah seorang peminat drama Ariana Rose . Cerita ni kan adaptasi novel The Wedding Breaker . Saya pernah baca novel ni lama dulu . So bila saya dapat tahu yang novel ni akan dijadikan drama , memang agak tak sabar la jugak menunggu . Yela , novel dia pun best . First thing that i do is google siapa watak utama cerita tu . Memula tahu yang Keith Foo jadi Tengku Adam Kamil , memang excited gila la . Haha . Saya memang minat kat Keith Foo tu , sejak dari cerita I Love You Mr Arrogant lagi . But then heroin dia Nur Fathia . Honestly saya bukan peminat Nur Fathia . Tapi takpe la kan , maybe dia memang boleh bawak watak tu dengan baik , siapa tahu .




Bila dah start tengok drama ni , saya rasa Nur Fathia memang sesuai dengan watak Ariana Rose . Cantik kot dia dalam cerita ni . Saya takde la sampai tahap tengok tetiap hari cerita ni . Ada jugak masanya saya terlepas , tak sempat tengok . So saya akan curi masa tengok online je . Yang pasti saya memang suka cerita ni . Keith Foo baru la sesuai watak playboy macam ni . Haha . Handsomenya dia , weeee :D . Tapi for me la , babak dia menangis macam nampak pelik sikit la . Macam tak sesuai bila dia menangis . Watak Ramzul pun not bad . Arja Lee kot , haruslah iols pun minat . Hehe . Watak yang Nabila Huda bawak tu takyah cerita la kan . Dia punya lakonan memang best . Ape ntah nama lelaki yang bawak watak Harith tu . Pun not bad . Amboi , ramai sungguh peminat Ariana Rose ni .



Tak sabar nak tunggu episod - episod seterusnya . Oh ya , apa ke nama perempuan yang pegang watak Sophie tu , cantik la dia . Muka dia nampak unik sikit . Haritu ada google pasal dia . Lupa plak nama dia apa . Tapi dia tu mixed , Japanese - Malay . No wonder la cantik . Oh ye , nama dia Syatilla Melvin kalau tak silap .



p / s : Rasa macam lama sungguh tak tengok Fasha Sandha berlakon . She's one of my fav actress . Dia pandai berlakon . Jadi jahat pun menjadi , jadi baik laaagi la menjadi .

3 comments:

Syuhada Salleh said...

tgk jgk..best..tp baca novel lg best kot..hihi

Haziza said...

Hurm.. novel dia lagi best.

Azhafizah Md Nor said...

citer ni ada tengok ade tak.hehehe