Althea Limited Edition Ramadhan Box! - emilinda

Friday, June 2, 2017

Althea Limited Edition Ramadhan Box!


Dah dekat nak raya ni, preparation dah siap ke? For me, baju raya dah beli. Tinggal nak beli tudung, kasut dan beg. Tak pasti bila nak beli sebab bulan puasa ni kalau pergi mall ke, crowded sangat. Mungkin beli secara online je kot. Almaklum, lunch hour dibulan Ramadhan ni takde buat apa. Duk melepet aje kat depan laptop. Pastu tangan mula la gatal duk buka shopping website. Konon cuci mata, pastu terbeli sama. Semalam bukak website Althea sebab nak tengok eyebrow yang kakak mintak belikan tu, Althea dah restock atau belum. And guess what? Althea tengah buat promotion bersempena bulan Ramadhan dan hari raya yang bakal tiba nanti. OMG!! Firstly, ada limited edition Althea box sempena bulan Ramadhan ni. Blue color, omg i'm so gonna have this. I don't know about you girls, but me i'm so in love with Althea box. Yes, kotak Althea yang kita dapat bila beli barang tu. Dah jadi habit duk kumpul kotak Althea. So everytime Althea ada keluarkan kotak baru, hati ni tak tenteram selagi tak purchase apa-apa. Because i believe that i must have that limited edition box in my collection, hahah. Mesti!


Another thing is, sempena musim perayaan ni Althea akan bagi one FREE gift item for each customer. Seriously i'm so into free makeup stuff! Satu kepuasan tau. Pantang nampak ada promotion, laju je nak beli. This time I'm so gonna buy few Laneige products for myself sebab dah lama duk usha nak beli tapi tak beli-beli lagi. Tadi bukak tengok list of free products yang Althea  bagi untuk kita pilih. Not bad, i have already decided which item to choose for my raya gift! How sweet la Althea ni bagi free makeup stuff kat customer sempena hari raya nanti.


Later bila dah purchase & my Althea Limited Edition Ramadhan box dah sampai, i'll let you know what i bought and which free item that i choose. Korang pulak pilih produk yang masa as your free gift? Share lah yang mana satu pilihan korang.

Kalau korang first time nak beli dari Althea, here's the website :


2 comments:

I N A A I N A A said...

Acik suka betul Althea. Barang mekupnya boleh tahan best. Lepas tu comel2 pula.. Nice sangat, rugi kalau tak grab product kat situ

Ask Gypsie said...

Lovely article! Quite informative.