birthday party,

Butterfly Turns 4 Yellow Themed Birthday Party with Jerlynn'L.

May 28, 2017 emi 14 Comments

Pejam celik pejam celik, dah sekitar dua tahun join Butterfly Project. Not sure when is the exact date join this community, tapi yang pastinya sekitar dua tahun macam tu la. And this is my first time join celebrating their birthday. This year, Butterfly Project turns 4Yeayyy!! Last year kita segan-segan lagi nak join their birthday party. Diorang semua cecantik pandai make up and all. Kita je noob lagi, tak reti nak berhias sangat. This year baru buat muka tak malu sikit, beranikan diri keluar jumpa all those gorgeous butterflies. Kekeke. Actually Butterfly Project ni founded by one of beauty blogger, mamasan Tammy to gather bloggers and youtubers that basically passionate in beauty thingy (cosmetics, skincare, etc). Butterfly Project help us blogger to create content on our blog. Ah, skip the explanation and jom kita cerita pasal party yang diadakan di Hello Deer Space, Damansara Utama.




Memandangkan party kali ni ditaja oleh brand Jerlynn'Lso yellow is the theme for that party. And we must wear floral headband! Honestly speaking, i don't really have nice yellow dress. Because i think yellow makes me look so fugly and dull, hahah! Fikir punya fikir, end up pakai very casual & simpleAs for the floral headband, sebenarnya dah ada koleksi a few floral headband tapi semua macam very simple and tak kena dengan tema. Since takde dress yang very yellow and i might show up wearing all black from head to toe, so gigih la pergi kedai cari headband warna kuning. Kira nak highlight jugak warna kuning tu dengan pakai a slightly big & bold yellow floral headband, taknak lari tema lah. Soooo, here's my humble & simple outfit for the partayyy...



Any comment about my outfit? Yeah, i know it's too simple, right? But heyyy, i won one of the best dress of the day. Ada 10 winners hari tu, and i am one of them. Tak sangka my very simple outfit pun boleh menang. Rezeki la kot. At first bila sampai tu, rasa macam awkward & rendah diri tengok orang lain semua cecantiks! Tapi kena la confident, tak gitu? Hahah. Acah confident, padahal i'm a very nervous kind of person when in crowdSo normally end up i will be very quiet and sometimes people mistaken me as 'sombong' or anti-social. I hear that a lot, haha. Maybe it's because of my not-so-friendly face. Lahir-lahir dah memang muka cenggitu nak buat camno, hahah. Padahal bila dah kenal dan dah selesa, i am such a chatterbox sebenarnya. Potpetpotpet. I'm just nervous bila dikelilingi ramai orang.



Me and my naturally not-so-friendly face hahah




Nampak tak kotak-kotak kat meja tu? That is the surprise birthday box for each of us butterflies! Siapa tak suka surprise dan hadiah kan? So lepas dah bergambar & catching up with each others, we take our seat first and listen to our mamasan welcoming speech. Meet Tammy, the founder of The Butterfly Project (refer gambar kat bawah).


And then one of Jerlynn'L representative, Chin Yee give some introduction about Jerlynn'L brand & products. Anyone pernah guna produk Jerlynn'L tak? Jerlynn'L is one of the brand yang bernaung di bawah company yang sama dengan jenama Shizens. Beauty geeks mesti tahu jenama Shizens sebab barang make up & skincare dia awesome. Me myself own a few of Shizens productsFor me, pernah dengar tentang jenama Jerlynn'L tapi tak pasti what their brand is all about. Oh rupanya Jerlynn'L ni merupakan satu rangkaian jenama yang menawarkan produk kegunaan harian yang berasaskan bahan semulajadi dan bebas dari Paraben. Sumber bahan yang digunakan memang strictly supervised. Diformulasikan bukan sahaja membantu memperbaiki tahap kesihatan kulit, tapi juga untuk melindungi kulit dari sebarang masalah. Sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur, satu family boleh guna. One brand fits for all. Soft enough for the babies and rich enough for the adults. 




Jeng jeng jeng!! And the most exciting part that we're waiting for, time to unbox our birthday surprise box! Semua orang excited nak tengok apa kat dalam. Happy me after discover what's inside the box (refer below images) , terus senyum manis. Happy kot dapat produk Jerlynn'L. Finally i have my own Jerlynn'L product. Selama ni tengok je kawan-kawan upload dekat social media cakap produk Jerlynn'L best. Dalam surprise box tu ada Body Wash, Hair Wash Scalp Care, Moisture Lotion, Hair Conditioner & Detangler, Face Moisture Soothing Cream, dan Bug No More Herbs Extract.






Dah puas belek-belek hadiah, then we go for the foods pulak. It's time to mingle around, but i'm a bit shy & not confident to express myself in the middle of so many butterflies. Omg i'm so nervous, i don't know what the hell is wrong with me. So what i do is pergi ambik makanan, duduk balik dan makan sambil chit chat with few butterflies who sits nearby. Suka makanan yang disediakan, not too heavy. Sesuai la untuk hi-tea party. Oh by the way this party starts on 3pm until 5pm. So before ke party ni, dah lunch dengan kakak kat rumah.




Final agenda yang ditunggu-tunggu, to announce which butterfly win the best outfit for the day. Ada 10 winners, and each winners will win RM1000 worth hamper from Jerlynn'L. And yeayyyy i am one of the winner. Tak sangka. I guess my floral headband is way too big, bold and yellow. That's why boleh menang. Me accepting my prize (refer below image)! Nampak je kotak kecik, tapi dalam tu ada a few produk Jerlynn'L berserta vouchers. I'm a happy butterfly!



Refer gambar kat bawah for the 10 best dressed of the day.Yang kat tengah tu Tammy the founder. Kat kanan Chin Yee from Jerlynn'L , dan yang kanan tu our emcee for the day, Dee Leonard. The rest is the winners.



Among all the butterrflies who comes for the party, paling suka dekat outfit dua butterfly kat bawah ni. Nice sangat! Gigih sangat both of them pakai so fancy for the party. They put so much effort for the party, memang sporting habis.

Rawlin & Grace Myu

Here's our group photo for the day. Everyone was so yellow.

Selamat ulang tahun ke 4 untuk The Butterfly Project. Kewujudan The Butterfly Project ni sebenarnya dah banyak membawa perubahan kepada dunia blogging, banyak memberi peluang kepada kitorang untuk lebih actif berblog, and at the same time having some fun time with fellow butterflies. Here's for more upcoming wonderful years with Butterfly Project! Balik je dari party ni, terus mandi guna Jerlynn'L Body Wash, Shampoo & Scalp Care. So excited haha. And surprisingly i'm so in love with the smell of the products! Sangat refreshing dan wangi.  My skin memang agak allergic dengan produk yang ada too much chemical ingredients. Kawan-kawan rapat & keluarga memang tahu la how sensitive my skin is, sejak kecil. Jadi memang kena hati-hati pilih produk. Obviously i need more products with natural ingredients, macam Jerlynn'L ni. Yes, produk yang berasaskan natural ingredients ni mostly bila guna, tak menghasilkan buih yang banyak. Some people thought that the more bubbles, the merrier & fun. But for someone who have sensitive skin like me, we go for natural products. Lagi takde buih lagi bagus sebenarnya. That indicates that the product contains less chemical ingredients. Lagi selamat untuk kulit kita. 

Lagi satu, paling suka dekat Jerlynn'L Bug No More Herbs Extract. Sangat berguna for me. Sebab kulit memang overly sensitive, so kalau kena gigit nyamuk pun dah merah teruk dan tinggal parut. Apatah lagi kalau digigit serangga lain. Jadi produk ni memang berguna, boleh spray je kat bahagian kulit yang terdedah bila nak ke tempat yang banyak serangga, untuk elakkan dari digigit serangga. Okay, rasanya entry kali ni dah cukup panjang. Dah boleh stop mengarang for now i guess.

Oh wait, for those yang nak tahu lagi detail about Jerlynn'L products, boleh refer kat website Jerlynn'L.


Credit most of the photos to Eros.

You Might Also Like

14 comments:

Bestnya dapat banyak barang tu .. makin cun la lepas ni ..
www.hasrulhassan.com

Rawlins GLAM said...

Saya paling suka mandian dia - wangi dan menyebabkan bilik air berbau sangat wangi. Hehe.

Tak sempat nak join haritu tapi I know that all of you was having so much fun! I love Butterfly Project too :)

cindyrina said...

Whoa! all dress up like Princess for a day. They sure have a great product there.

Sherry said...

love the range of products. suitable for adults and kids. I like the smell too!

tenku butang said...

fuh.. i feel like.. i wish i was there too.. huhuhu

wow such a lovely party. i miss it this year because i was busy with family wedding that day

Emily said...

Happy birthday to Butterfly Project! Really love the yellow-themed party. It's so sweet and refreshing.

Kelly Lee said...

i am there also!!! Love those products <3

Betty Liew said...

I am proud to be a butterfly community. Happy 4th Birthday to The Butterfly Project.

Shini Lola said...

Wow~ Seem you guys had a lot of fun on that day! =D

Never heard of this brand nor come across it before. Is this Malaysians made or?

ieyra h. said...

Bestnya join! selalu nak join Butterfly activities, tapi asyik busy or terlepas je ;A;

ieyra h. | blog

Ivy Kam said...

Love the yellow theme, and all dressed up so pretty :)