Thursday, October 23, 2014

Pre-Convo



Hai , entry kali ni takmo cerita panjang lebar . Just nak tampal gambar - gambar pre - convo haritu . Sehari before konvo , kitorang berempat [ me , Nad , Yana , Wahida ] buat group photoshoot sekitar UTHM . Saje la , nak jugak ada gambar kenangan yang cantik sket . Kalau nak harap gambar yang di tangkap masa hari konvo , rasanya memang tak sempat nak tangkap gambar sangat . 












Banyak sebenarnya gambar . Tapi takkan semua aku nak taruk sini kan ? Jenuh pulak aku nak upload banyak - banyak . Dah la setiap gambar tu besar pulak saiz dia . So korang tatap jela mana yang aku dah upload ni walaupun lebih kurang je gambarnya . Haha . Btw nasib baik kitorang decide nak buat photoshoot ni . Sebab time hari konvo tu seriously aku takde tangkap gambar sangat pun . Kalut dengan macam - macam hal . Disebabkan dah ambik time photoshoot tu , so aku takde la rasa ralat sangat hari konvo tu tak sempat nak tangkap gambar banyak . But still , gambar studio aku tangkap for both individual & family .

Nanti dah dapat soft copy gambar studio , aku nak compile dengan gambar - gambar ni semua nak jadikan photo book la . Cheewahhh , gitu ha . Tak main la print pastu taruk dalam album . Buat photo book terus :P . Oh ye , photographer untuk photoshoot ni nama dia Mujib dari Nuansapictures . Thanks to him la kalau tak memang takde la sangat gambar konvo aku .


Sape - sape yang perlukan photographer atau videographer sekitar Johor tak kisah la untuk wedding ke , graduation ke , saje - saje nak photoshoot ke . . boleh la contact dia . Sopan orangnya haa .


mujzisme@gmail.com
+6 017 787 0553



Sekian sahaja entry kali ni .



2 bLOggEr cUmiL:

CT Humairah said...

cantiknya gambar.. camera apa ni guna :D alahai tengok gambar uols ni tingat zaman blajar.. hihi

abdul mujib said...

Assalamualaikum

terima kasih atas blogpost ini. Saya mengumumkan blog saya sudah berpindah domain dari www.mujibarbain.com ke www.abdmujib.com .

Terima Kasih
Mujib