facilities,

Here come Infosys.

July 03, 2013 emi 3 Comments

Now dah bermula Infosys. Ini hari kedua. What can i say bout UMS is, the facilities in UTHM is much much better compared to here. Seksa weyh dua hari kat sini. Camne nak survive 6 minggu . Air asyik takde je . Internet memang takde langsung kat hostel . Mati kutu la waktu malam . Toilet , washroom, hmmmm . Sorry to say . Aku memang tak boleh nak berlama - lama la mandi kat sini . Kotor dan macam - macam benda tak function well . Pi class jalan kaki jauh gila T_________T. Tetiba rasa bersyukur gila jadi student UTHM .

For the programme, memang penat Infosys ni . Kalau time dia mengajar , mengantuk . Haha . And the assignments , kau tak boleh balik selagi kau tak siapkan . And need to submit before 12 malam . Makanan ? Ok aku rindu makanan kat semenanjung .

Ok , enough for now . Curi - curi online kat class ni . Update via phone . Huhi . Next time will update again .

Stress . Nak balik !

You Might Also Like

3 comments:

Liza Licha said...

tak bestnya kalau facilities tak boleh nk function

tenku butang said...

Ala syiannn dia yea

Haziza said...

Kesiannya.. haha