assignment,

Another three weeks to go .

July 14, 2013 emi 3 Comments




Cepatnya masa berlalu . Dah dua minggu kat sini .Huuuuu . Puasa pun dah bermula . Such a tired & hectic life here . Masuk lab jam 8.30 pagi , boleh balik start jam 5 petang . Tapi most of the day kami akan stay kat lab sampai malam . T________T . Sebab tak boleh balik selagi tak siapkan dan hantar assignment . Setimbun assignment dibaginya . Individual assignment hokeyyy . Everyday . Dalam sehari kalau dikira , ada la dalam 10 - 15 soalan tentang coding . Pengsan nak siapakan . Selalunya pagi akan ada lecturer yang mengajar . Start tengahari masing - masing akan bertungkus - lumus siapkan assignment . Itu belum cakap pasal projek . Projek pertama kami , 5 orang satu group . Mesti siapkan dalam tempoh tak sampai seminggu pun . Kena buat attendance system guna c language . Malam ni deadline nya haaa . Haru nak menyiapkan nya . Nasib baik ahli group aku bukan semua yang beginner macam aku . Boleh la jugak bergantung harap . Sobsss .


Well , setakat ni belum ada cuti lagi . Takde weekend hokey . Takde langsung . Weekend pun kena ngadap PC memanjang . Lama - lama boleh jadi gila . Dah dua minggu takde cuti . Esok buat pertama kalinya cuti . Itu pun bukan cuti sangat pun . Cuti dari class & lab je . Tapi wajib  join trip pegi Mari - Mari Cultural Village . Pepagi hari lagi dah kena gerak . Nasib baik Infosys sponsor . Kalau tak memang tak la kan aku nak pegi sana . Entrance fee ada la seratus lebih sorang kalau tak silap . Sebab dah google siap - siap . Wakaka . Kalau kena guna duet sendiri , aku prefer buat shopping la . Muehehe :D 


Kita cakap pasal puasa pulak ye . Sedih . Seriously rasa sedih gila sahur & bukak puasa kat sini . Nak bukak puasa kat rumah . T_____T . Rasanya balik dari Infosys nanti , berat badan akan turun . Huuu . Jangan tanya kenapa . Satu je yang sukanya , kat sini bukak puasa awal :) Jam 6.35 dah bukak puasa dah . ZItu jela yang bestnya . Sahur pun awal . 



You Might Also Like

3 comments:

Liza Licha said...

dduk sabah jgk ke dear?

tenku butang said...

He2

Haziza said...

Time fly guna gear 5.. Sekarang dah 2014..