After A Long Pause - emilinda

Monday, January 3, 2022

After A Long Pause

Assalamualaikum, hai korang!


Rasanya dah agak lama saya tak update blog ni. Memang lama pun. Terlalu lama lost track. Tapi serious rindu nak bercerita kat blog ni macam dulu. I have been away from blog for some time untuk bagi ruang kepada diri setelkan macam-macam hal yang lebih penting. Now I’m back, inshaAllah. Tahun 2022 ni perancangannya nak kembali aktif berblog. Moga istiqamah mencari sedikit waktu dalam kesibukan hidup sehari-harian ni untuk update blog.


Terlalu banyak yang terjadi sepanjang 2 tahun kebelakangan ni. Rasa nak cerita macam-macam, but i just don’t know where to start. It’s been though for each of us for the past 2 years, i know. Sedikit atau banyak, semua orang terkesan dengan pandemic ni. But alhamdulillah we managed to survive & still struggling. Some lost their family, some passed away, some hugely affected, and  some barely surviving. Whatever it is, life must go on. 



Nah, our most recent photo (taken around last week). Kot ada la yang rindu, ehek! I guess this pandemic buat kita lagi appreciate people around us. Buat kita lagi hargai insan-insan tersayang. Hari-hari rasa nak lebih hargai orang-orang yang kita sayang.


Eh tak sukanya type guna ipad ni, ggrrr! I need a new laptop la kot baru rajin nak update blog, hehe. Okay lah for today, nanti i will update again inshaAllah. Till then!



No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment/feedback here.