beauty

Pika-Pika Sparkling Bright - Deep Cleansing Range

July 29, 2017 emi 12 Comments

Hey, assalamualaikum semua :)

Around last 3 weeks, i was invited to the Pika Pika Sparkling Bright Tea Party hosted by Watsons. We butterflies really love being invited to this kind of party. Gather beramai-ramai to discover new range of skincare / beauty products sambil minum-minum mingle around with each other. This sparkling and refreshing party was held at Foret Blanc. So in the email invitation that was sent to us, we butterflies was informed that we're gonna have "no mirror makeup challenge", and that's why we need to come bare face or with minimal makeup. I'm so excited, dan dengan confident sangat keluar rumah almost tanpa makeup langsung hahah. I just put on some moisturizer, bedak johnson's baby, and a bit of nude color lipstick! Confident weyhhh, hahaha. Sampai aje kat sana, the first person that greet me was Kak Aiin. And she said "Emi baru bangun tidur ke?". Oh mak kauuuu!! Sentap mak nak. HAHAHA itulah confident sangat ha. Orang lain elok je datang lawa-lawa pakai je jugak makeup. Taknak la taruk "muka baru bangun tidur" kita kat sini, segan. Kahkah!


Alright, back to the Pika Pika Sparkling Bright. Pika pika sounds pretty cute, right? It reminds me of Pikachu, lol. Produk Pika Pika ni merupakan produk dari Jepun, dan baru memasuki pasaran Malaysia. With Japan Skin Care Technology, this Pika Pika brand consist of deep cleansing range that contains mineral and whitening complex to help purify dead skin and absorb excess oil and impurities in clogged pores. It gives brightening and hydrating effects.


Pika Pika Deep Cleansing Range ni terbahagi kepada tiga produk yang berbeza iaitu Sparkling Bright Fruity Cleansing Liquid 190ml, Sparkling Bright Peel Off Mask 80g, dan Sparkling Bright Hot and Cool Cleansing Gel 35g. 


First product - Sparkling Bright Fruity Cleansing Liquid ni basically sejenis liquid cleanser. Mudah nak guna sebab botol jenis yang ada pump. Cleanser ni dia tak berbuih sangat bila guna, which is good. Cleanser yang tak berbuih memang lebih elok dan selamat untuk kulit kita sebenarnya. Memang senang tanggal mekap dan kotoran bila guna liquid cleanser ni. Masa kat tea party haritu kan kitorang ada buat no mirror makeup challenge. Pakai makeup tanpa tengok cermin, kau rasa? Memang habis comot muka terconteng sana sini. Lepas dah conteng muka tu la baru kitorang bersihkan muka guna liquid cleanser ni. Best, rasa fresh dan bersih je muka.


For the second product - Sparkling Bright Peel Off Mask, tak sempat try haritu because it's gonna take some time untuk kering. But later i will surely try out this one. Katanya elok untuk kurangkan dark spots and freckles, and help to revive dull skin. The third product - Sparkling Bright Hot & Cool Cleansing Gel ni pun tak kurang best jugak. Lepas dah bersihkan muka, kitorang sapu cleansing gel ni pulak dekat bahagian T-zone. Tunggu lama sikit, then boleh cuci. Serious suka guna yang ni sebab dia bagi cooling effect kat kulit muka ni. Rasa fresh betul. Yang ni dia macam double function, cleansing and repairing. 


The best thing that i like the most about this Pika Pika Sparkling Bright range is the delicate smell. Takde bau pelik atau bau yang kuat. Rangkaian produk Pika Pika Sparkling Bright ni boleh dibeli di mana-mana cawangan Watsons dengan harga seperti di bawah :

Sparkling Bright Fruity Cleansing Liquid 190ml - RM79
Sparkling Bright Peel Off Mask 80g - RM49
Sparkling Bright Hot & Cool Cleansing Gel 35g - RM39

You Might Also Like

12 comments:

comelnya nama.. packaging pun cantik ^^

Yanrula said...

I'm in love with their products haha the packaging is so cute!

Emy Pluss said...

Pika pika, it remind me of pikachuuuuuuu ~ very cute packing, simple.

YingYin said...

My favorite is their liquid cleanser, it has a fruity scent. One of the nicest cleanser I have ever use.

First time I heard of this brand but it sounds like a great product. I'm going to check on the liquid cleanser. I really like the cute packaging!

have not tried this brand. like its cheap cheap price

This range macam ok juga, I think its suitable for combination to oily skin users.

Emily said...

Such a cute name but it seems effective. Let me check it out at Watsons next weekend.

The packaging look so refreshing like summer. I wish to try this too, maybe I'll order from Watsons Malaysia.

I cannot resist. Pika pika... Pikachuuu... Hahaha.. listening to the name reminds me of that pokemon.. hahaha

Mama Ee said...

i just knew Pika-pika series can buy at Watson.
It is so convenient.

Shini Lola said...

OMG! The packaging so cuteeeee! I want to give it a try now =3