gally,

The Maze Runner.

September 22, 2014 emi 3 Comments




Hey uolsss . Weekend haritu aku pergi tidur kat rumah Nad . Saje la , rindu kawan . Ewahhh , kembang semangkuk kalau Nad baca ni . Haha . Pastu semalam before aku balik , kitorang pi Wangsa Walk , tengok The Maze Runner . Bestttt , aku suka cerita ni , Banyak saspn jugak la cerita ni .

Mostly watak - watak dalam cerita ni aku suka la kecuali si Gally tu . Ishhh , nyampah . Biasa la , watak antagonist memang selalu dibenci . Haha . Annoying gila kot watak Gally tu . Newt aku suka , muka dia macam comel - comel je .


Selain dari watak utama , Thomas , aku paling suka si Minho tu . Macam cool aje aku tengok si Minho sepanjang dalam cerita tu kecuali time mula - mula yang dia tinggal Thomas & Alby dalam maze tu . Tapi yang tu jela yang tak cool . 


Eleyh , cool konon . Mengaku jela Emi , engkau tu memang berhantu sket dengan jejaka - jejaka Korea ni . Yang tak handsome pun boleh nampak handsome . Pengaruh cerita Korea betul . Haha . Tak sabar pulak nak tunggu sambungan nya . Confirm akan ada sambungannya ni cerita The Maze Runner . Takkan habis cenggitu je kan .


Okay lah , yang mana belum tengok lagi tu dipersilakan tengok cerita The Maze Runner ni .


You Might Also Like

3 comments:

EZAN IDMA said...

cerita macam hunger games kan... geram je tengok mcm tergantung huhu

Keyme Keymoo said...

memang best ! KK pun dah tgk

Wah peminat filem Korea..tapi kita minat filem Jepun..