Jeonghwa & Minsco Turut Mencuba Althea Real Fresh Skin Detoxer di Rancangan TV Get It Beauty! - emilinda

Friday, December 28, 2018

Jeonghwa & Minsco Turut Mencuba Althea Real Fresh Skin Detoxer di Rancangan TV Get It Beauty!

Kalau korang perasan, beberapa bulan lepas saya ada kongsikan tentang Althea Real Fresh Skin Detoxer. Jujur saya katakan, saya memang in love sangat-sangat dengan skin detoxer ni. Tersangatlah practical dan berkesan untuk si gadis sibuk macam saya ni. Memandangkan hari tu saya dah ceritakan agak detail tentang skin detoxer ni, so kali ni saya tak nak cerita panjang sangat. Cuma saya nak kongsikan bahawasanya bintang K-Pop dari Korea, Jeonghwa (anggota EXID) pun turut menggemari Althea Real Fresh Skin Detoxer ni.


Jeonghwa mencuba Althea Real Fresh Skin Detoxer Rose

Dalam satu program TV yang famous di Korea iaitu rancangan TV Get IT Beauty yang menampilkan Jeonghwa dan Minsco (Korean beauty influencer), kedua-dua Jeonghwa dan Minsco telah mencuba sendiri produk skin detoxer keluaran Althea ni. Apa yang bestnya, diorang pun kagum dan suka dengan Althea Real Fresh Skin Detoxer ni. Mana tidaknya, skin detoxer dari Althea ni memang sangat praktikal untuk digunakan dan berkesan. Selalunya kita pakai face mask dalam 20 minit kan? Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer ni hanya mengambil masa 10 saat sahaja untuk buat kulit lebih cerah, bersih dan segar! No wonder la Jeonghwa dan Minsco pun suka!


Korang boleh tonton sendiri full video episode Get IT Beauty yang menampilkan Althea Real Fresh Skin Detoxer kat atas ni. Jeonghwa telah mencuba Real Fresh Skin Detoxer Rose, manakala Minsco pula mencuba variasi Green Tea. Kedua-duanya nampak sangat teruja mencuba produk keluaran Althea ni. Katanya boleh rasa kulit lebih lembap dan cerah lepas pakai. Selain itu, Minsco sendiri turut berkongsi beberapa tips tambahan untuk lebih relax ketika memakai face mask.

Selain mencuba sendiri skin detoxer, Minsco turut berkongsi beberapa tips tambahan

Jangan kata Jeonghwa dan Minsco ni, saya sendiri pun memang jatuh cinta teruk dekat Althea Real Fresh Skin Detoxer ni. Ini kalau pagi-pagi rushing nak pergi kerja pun sempat lagi nak pakai kejap. Barulah muka nampak lebih bermaya dan berseri. Dah la siap ada extrak kelopak bunga mawar dan ekstrak green tea dalam skin detoxer ni. Memang fresh habislah! Althea Real Fresh Skin Detoxer ni korang boleh dapatkan terus di https://my.althea.kr/real-fresh-skin-detoxer-set .

12 comments:

  1. Wah! Macam2 produk ya Althea ni. Cx pula teruja bila baca kawan² share pasal Althea product. Sekarang Real Detoxer pula. Nampak sangat menarik sebab ianya melembabkan kulit. Cx jns kulit kering. Cx rasa memang produk Althea ni sesuailah dgn cx sebab semuanya berkualiti dan sesuai dgn jenis kulit cx.

    ReplyDelete
  2. Wah...this skin detoxer looks good. I love skin care products. Will give a try on this soon.

    ReplyDelete
  3. banyak betul barang Althea menarik..memang betul2 hit taget k-beauty ni. Lagi pun perasan orang lelaki yang ada masalah kulit pun try produk Althea. kalu ngam dengan kulit confirm lawo flawless jadinya

    ReplyDelete
  4. Banyaknya barang Althea ni ada serum, ada UV Protector. Ada mist. Antara banyak2 barang ni teringin nak Rose Mist dan UV Protection Rose tu.....

    ReplyDelete
  5. Banyaknya rangkaian produk Althea ni. Macam menarik pulak. Ptot la cantik rupanya ini rahsianya nye. hehehe

    ReplyDelete
  6. Wahh Kalau guna product Athea ni boleh wajah cantik macam pelakon Korea hehehehe orang lelaki tengok jer lah tapi boleh beli untuk bini biar cantik macam awek korea wakakakaka...

    ReplyDelete
  7. Aduyai... Lawanya skin muka Jeonghwa & Minsco tu. Cantik laaa Leka dok belek-belek tengok kulit muka dia. Teruja nak try gak Althea real. Skin detoxer

    ReplyDelete
  8. Korean artist pun suka produk ni utk skin detox. Mesti best! :)

    ReplyDelete
  9. Rawlins suka sangat kedua-dua Skin Detoxer nie. Mudah dan cepat je. Takde la nak tunggu 20 minit kan. Rawlins pun makin kerap pakai - almost 3 nights sekali.

    ReplyDelete
  10. Althea real resh skin detoxer ni memang bets .Lepas pakai kulit muka jadi soft dan moist je. Dah tinggal sikit pun. Lepas ni nak repeat order lagi lah sebab dah serasi pakai kan .Nak nak baunya sedap dan wangi

    ReplyDelete
  11. Boleh try kalau boleh buat muka glowy glowy glowy.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment/feedback here.